Word jij onze collega?

Hoofd Verkoop Binnendienst

m/v

Fulltime

Ben je energiek, commercieel ingesteld en vind je het leuk om een team aan te sturen? Dan is dit een interessante vacature voor jou.

We zijn op zoek naar iemand die houdt van afwisseling en goed is in het stellen van prioriteiten. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van een team van 5 enthousiaste collega’s. Vanwege je natuurlijke interesse ben je op de hoogte van wat er allemaal speelt en geef je op de juiste wijze sturing aan je team.

Naast alle direct leidinggevende aspecten zijn we nog meer op zoek naar een echte people manager. Je vindt het belangrijk om de volledige aandacht te geven aan je team. Je weet je team te motiveren en zorgt ervoor dat ze het beste uit hun werk halen.

Je kernverantwoordelijkheden zijn:

 • Verwerking en opvolging van verkooporders;
 • Huidige processen analyseren en hierin verbetervoorstellen doen;
 • Afdeling doelstellingen vaststellen in samenspraak met directie;
 • Aanspreekpunt voor het verkoop buitendienst team maar ook voor andere afdelingen voor commerciële onderwerpen;
 • Verzamelen van sales-en managementinformatie.

Je rapporteert aan de Algemeen Directeur.

 

WAT BRENG JE MEE?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring in de customer service & sales support;
 • Je hebt een duidelijke visie op sales;
 • Je bent commercieel ingesteld, zeer klant-, service- en resultaatgericht;
 • Je bent standvastig, weet draagvlak te creëren & bent communicatief sterk.

 

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij beloven je een uitdagende baan, met volop mogelijkheden om binnen een sterk groeiend en gezond bedrijf te ondernemen, je ambities waar te maken en je inzichten naar voren te brengen. We kennen een no-nonsense open cultuur in een informele werkomgeving en hebben respect voor elkaar.

We werken dagelijks met veel passie en plezier. Collega’s zijn betrokken en staan voor elkaar klaar. Dit alles zien we terug in onze kernwaarden: samenwerken, ondernemerschap en eigenaarschap.

Bij aanvang bieden we je een contract voor bepaalde tijd aan, met uitzicht op een vaste aanstelling. Natuurlijk horen hier marktconforme arbeidsvoorwaarden bij.

 

ENTHOUSIAST?
Is deze baan op jouw lijf geschreven? Laat ons weten waarom jij graag bij Multi Bier aan de slag wilt als Hoofd Verkoop Binnendienst. Stuur je motivatie + CV naar Sandra Leenders, HR Adviseur: personeelszaken@multibier.nl.

 

Heb je nog vragen? Bel gerust voor meer informatie naar Sandra, 06-3868 6494.

 

Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden

Wij zijn Multi Bier! De groothandel met het grootste assortiment bieren. Vanuit Helmond zorgen we in totaal met zo’n 100 collega’s dat onze klanten de beste en meest bijzondere speciaalbieren geleverd krijgen. En net als ons assortiment zijn ook de klanten divers: slijterijen, drankenhandels, horecagroothandels, foodservice en retailers. We zijn een tikkeltje eigenwijs en zetten door als we ergens in geloven.

Wij hebben een sterke commerciële visie en zoeken energieke nieuwe collega’s die met daadkracht en overtuiging helpen onze groeiambities te realiseren. Herken jij je in onderstaand profiel, dan zijn we op zoek naar jou!

Solliciteer direct!

  Vragen over werken bij Multi Bier?

   

  Heb je vragen over een van onze vacatures of over het werken bij Multi Bier in het algemeen? Neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken via
  personeelszaken@multibier.nl.

  Volg ons op social media

  Op zoek naar een aanvulling van jouw assortiment?

  Stop met zoeken. Wij hebben een mooi bieraanbod voor je dat je niet mag missen! → Neem contact met ons op

  Je loopbaan een boost geven?

  Ga als een speer. Kom werken of stagelopen bij dé speciaalbierengroothandel! → Bekijk onze vacatures