Word jij onze collega?

Junior Inkoper

24-40 uur  Dagdienst

Ben jij van nature een onderhandelaar met gevoel voor relatie en word je gedreven door resultaat? Krijg jij een kick van het behalen van prijs- en inkoopvoordelen? Weet jij de juiste balans te vinden tussen de wensen van de klant en winstoptimalisatie? Bezit jij een gezonde dosis lef om het gesprek met leveranciers aan te gaan over prijs en levercondities? Wil jij op basis van kennis continue inkoop-uitdagingen omzetten in kansen? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

WAT GA JE DOEN

Als Junior Inkoper heb je een actieve rol in de voorbereiding en uitvoering van onze operationele inkoop en houd je continu zicht op een optimaal voorraadniveau. Je koopt artikelen in, veelal binnen Europa, en zorgt daarbij voor de optimale prijs- en inkoopvoorwaarden van ons assortiment.

Je ondersteunt de collega inkopers op diverse fronten zodat er onder de beste commerciële- financiële en logistieke condities ingekocht kan worden. Je bouwt mee aan lange termijn relaties met onze leveranciers. Je houdt daarbij zicht op supplierperformance, markt- en prijsontwikkelingen. Daarnaast draag je zorg voor een goede interne informatievoorziening.

Een aantal van je werkzaamheden:

 • Het up-to-date houden van de artikelen in het systeem;
 • signaleren van de bestelbehoeften en het plaatsen van orders;
 • bewaken & coördineren van de levertijden;
 • optimaliseren van inkoopstromen en realiseren van besparingen;
 • ondersteunen van de inkopers.

 

DIT BEN JIJ

Binnen onze organisatie past een Junior Inkoper die van aanpakken houdt, structuur kan bieden, het overzicht weet te behouden èn het heerlijk vindt om dingen te regelen, zodat onze inkoopprocessen vlekkeloos verlopen.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die het heerlijk vindt om in een dynamische organisatie te werken. Iemand met een gezonde dosis energie en die efficiënt om kan gaan met situaties met een hoge complexiteit en tijds- of werkdruk. Je hebt zelfdiscipline en kunt je werk goed organiseren. Je raakt niet in de stress als het even niet goed lukt. No worries: je staat er niet alleen voor.

Belangrijk is dat je over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikt en een natuurlijke overtuigingskracht hebt, samen met de gunfactor. Dit helpt je enorm in de bierwereld. Tegelijk weet jij als geen ander hoe het spel gespeeld moet worden (of wilt dit leren), je komt beslagen ten ijs op basis van vooronderzoek en laat je niet makkelijk afschepen.

Het team bestaat uit een Hoofd Inkoop, Tactisch Inkoper en Operationele Inkoper.

Tot slot kun jij de volgende punten afvinken:

 • Minimaal een afgeronde relevante MBO-4 opleiding;
 • inkoop ervaring is een pré;
 • door het internationale karakter is goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal vereist;
 • goede kennis van Excel;
 • ervaring binnen een logistieke werkomgeving is een pré.

 

WAT BIEDEN WIJ JOU

Wij beloven je een leuke baan in een organisatie waar een fijne gemoedelijke sfeer hangt. Er is ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheden je functie verder uit te bouwen. We kennen een no-nonsense open cultuur in een informele werkomgeving. Collega’s zijn betrokken en staan voor elkaar klaar.

Natuurlijk hoort hier een passend salaris, goede arbeidsvoorwaarden en een pensioenregeling bij.

 

ENTOUSIAST?

We selecteren onze collega’s zorgvuldig, zodat ze optimaal kunnen presteren in onze organisatie. Bij onze selectie wordt naast ervaring ook gelet op een wederzijdse klik, persoonlijke eigenschappen & ambitie.

Laat ons weten waarom jij graag bij Multi Bier aan de slag wilt als Junior Inkoper. Stuur je motivatie + CV naar Sandra Leenders, HR Adviseur: personeelszaken@multibier.nl.

Voor meer informatie bel gerust naar Jan Peters, Hoofd Inkoop: 06-4078 7283.

Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.

Vacature afbeelding Junior Inkoper

Maak je borst maar nat, want wij zijn Multi Bier. Een groothandel in speciaalbieren. Niet zo maar eentje: we hebben een enorm assortiment van ruim 3.500 speciaalbieren!

Ons kantoor en magazijn vind je in het Brabantse Helmond. Vanuit deze locatie zorgen we met zo’n 100 medewerkers dat onze klanten de beste, lekkerste en meest bijzondere speciaalbieren geleverd krijgen. En net als ons assortiment zijn ook die klanten divers: slijterijen, drankenhandels, horecagroothandels, supermarkten en horecazaken.

Elke dag is anders. We zijn harde werkers, hebben respect voor elkaar en drinken elke vrijdag gezellig een biertje!

Solliciteer direct!

  Vragen over werken bij Multi Bier?

   

  Heb je vragen over een van onze vacatures of over het werken bij Multi Bier in het algemeen? Neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken via
  personeelszaken@multibier.nl.

  Volg ons op social media

  Op zoek naar een aanvulling van jouw assortiment?

  Stop met zoeken. Wij hebben een mooi bieraanbod voor je dat je niet mag missen! → Neem contact met ons op

  Je loopbaan een boost geven?

  Ga als een speer. Kom werken of stagelopen bij dé speciaalbierengroothandel! → Bekijk onze vacatures