Word jij onze collega?

TACTISCH INKOPER

Maak je borst maar nat, want wij zijn Multi Bier! Een groothandel in speciaalbieren. Niet zo maar eentje: we hebben een assortiment van ruim 3.000 speciaalbieren. Ons kantoor en magazijn vind je in het Brabantse Helmond. Vanuit deze locatie zorgen we met zo’n 100 medewerkers dat onze klanten de beste, lekkerste en meest bijzondere speciaalbieren geleverd krijgen. En net als ons assortiment zijn ook die klanten divers: slijterijen, drankenhandels, horecagroothandels, foodservice en retail. We zijn een tikkeltje eigenwijs en zetten door als we ergens in geloven.

Ben jij een sterke onderhandelaar met gevoel voor relatie en word je gedreven door resultaat?
Weet jij feilloos de juiste balans te vinden tussen de wensen van de klant en winstoptimalisatie? Dan zijn we op zoek naar jou!

WAT GA JE DOEN?

Als inkoper bij Multi Bier vervul je een sleutelrol binnen de organisatie. Jouw doelstelling is om te zorgen voor de optimale prijs en inkoopvoorwaarden van ons assortiment, dit met betrekking tot de commerciële-, financiële- en logistieke condities.

Met jouw inkoopervaring en drive voor continue verbetering houd je doorlopend zicht op een optimaal voorraadniveau, de inkoopkosten, winstgevendheid én staat klanttevredenheid centraal. Je hebt een actieve rol in de voorbereiding en uitvoering van tactische inkoop: supplierperformance, marktonderzoeken en prijsontwikkelingen.

Je selecteert en contracteert leveranciers en legt condities vast.  Zij worden periodiek door jou beoordeeld en je onderneemt acties om de leverbetrouwbaarheid en kwaliteit van de leveringen verder te optimaliseren.

Naast dat je tactisch actief bent, pak je ook de operationele kant op: je koopt in, verzorgt de administratieve afhandeling en bewaakt levertijden. Ook draag je zorg voor een goede informatievoorziening binnen Multi Bier.

WAT BRENG JE MEE?

  • HBO werk- en denkniveau met ruime relevante werkervaring in een handelsomgeving;
  • Opleiding richting bedrijfskunde en minimaal in het bezit van Nevi 1;
  • Vanzelfsprekend beschik je over uitstekende onderhandelingsvaardigheden en ben je communicatief sterk onderlegd. Jij bent een echte netwerker;
  • Je hebt lef en weet op de juiste momenten vasthoudend te zijn. Uiteraard ben je creatief daar waar nodig. Je commercieel vermogen en oordeelsvorming zijn sterk ontwikkeld;
  • Je bent kwaliteitsgericht en hebt oog voor detail;
  • Je bent omgevingsbewust en gericht op samenwerking met andere afdelingen.

WAT KRIJG JIJ ER VOOR TERUG?

Een uitdagende baan, met volop mogelijkheden om binnen een sterk groeiend bedrijf te ondernemen, je ambities waar te maken en je inzichten naar voren te brengen. We kennen een no-nonsense open cultuur in een informele werkomgeving en hebben respect voor elkaar. Ja we werken hard en nemen graag onze verantwoordelijkheid, maar werken dagelijks met veel passie en plezier. Collega’s zijn betrokken en staan voor elkaar klaar. Dit alles zien we terug in onze kernwaarden: samenwerken, ondernemerschap en eigenaarschap.

Ontspannen doen we ook op zijn tijd, natuurlijk met een heerlijk glas speciaalbier.

BEN JE ENTHOUSIAST?

Is deze baan op jouw lijf geschreven? Laat ons weten waarom jij graag bij Multi Bier aan de slag wilt. Stuur je motivatie en cv naar Sandra Leenders: personeelszaken@multibier.nl.

Heb je nog vragen? Bel gerust voor meer informatie naar Jan Peters, hoofd inkoop: 06-4078 7283.

Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.

Solliciteer direct!

Vragen over werken bij Multi Bier?

 

Heb je vragen over een van onze vacatures of over het werken bij Multi Bier in het algemeen? Neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken via
personeelszaken@multibier.nl.

Volg ons op social media

Op zoek naar een aanvulling van jouw assortiment?

Stop met zoeken. Wij hebben een mooi bieraanbod voor je dat je niet mag missen! → Neem contact met ons op

Je loopbaan een boost geven?

Ga als een speer. Kom werken of stagelopen bij dé speciaalbierengroothandel! → Bekijk onze vacatures